Pri vsaki ljubezenski zgodbi so trenutki, kateri vama ostanejo za vedno v spominu. Spomini na dan, ko sta se spoznala, vzemirjenje pred prvim zmenkom,  dotik ustnic ob prvem poljubu, praznovanje obletnice zveze, ... Eden od najpomembnejših korakov v vajinem življenju je zagotovo poroka. Vsaka poroka je edinstvena in unikatna.

Obe sva Barbari, organizacija dogodkov, vztrajnost, odgovornost, zanesljivost in uspešnost so le nekatere izmed stvari, ki naju povezujejo. Za nama je več kot 10 let izkušenj na področju organizacije porok. Skupno sodelovanje v preteklosti je pripomoglo, da sva se odločili, da združiva moči tudi poslovno in zaživiva svoje sanje kot
2B for you weddings.
Eleganca in ustvarjalnost so elementi, ki zaznamujejo najino delo. Ustvariva dogodek, ki usklajuje vse vajine zahteve in želje in vaju pripeljeva do edinstvenega dne, kjer bo vsak trenutek popoln.
Podrobnostim posvečava veliko pozornost, noben detajl ni nepomemben na poti do nepozabnega dne. Sami poskrbiva za celoten izgled poroke, vključno s pripravo cvetja in cvetnih dekoracij saj sami najbolje poznava želje najinih mladoporočencev. Najin cilj je ustvariti čudovit spomin na enega najpomembnejših dogodkov v življenju.

Izbrati 2b for you weddings za poročnega organizatorja prinaša številne prednosti.
Imamo izkušnje in strokovnost za temeljito načrtovanje in izvedbo poroke. Sodelujemo s preverjenimi poročnimi ponudniki in vam olajšamo iskanje kakovostnih storitev po konkurenčnih cenah. Z našim znanjem za optimizacijo proračuna vam prihranimo veliko časa in denarja. S svojo kreativnostjo in inovativnostjo poskrbimo za edinstveno in nepozabno poroko.
Dovolita nam, da vama pričaramo nepozabni poročni dan. Naše vodilo je, da prisluhnemo vajinim željam in uresničimo vajine sanje. Vajina skrb na ta dan bo le ta, da bosta sproščeno uživala v družbi vajinih svatov. Z našo ekipo koordinatorjev, asistentov in monterjev bomo poskrbeli za vsak najmanjši detajl. Tako bo poročni dan potekal točno tako, kakor sta si zamislila.