Mnenja naših strank 2018-06-27T10:50:16+00:00

Mnenja naših strank

Za svoj dan kot iz sanj sva si izbrala dve čarobni lokaciji – najprej zaljubljeni ‘Da’ z morskim vetrom v laseh ob svetilniku, ki ima pri nama posebno mesto, nato pa zabava in odlična kulinarika sredi divje zelene idile ob reki Dragonji. Na dan D je vse bilo prav popolno, še vreme nam je šlo na roko, seveda pa so priprave za takšne želje bile precej zahtevne. Ker nisva z Obale je že tako bilo vse od rok, poleg tega pa je bilo potrebno na sam dan postaviti in pospraviti celoten prostor (zlasti ob svetilniku), za kar pa kot nevesta in ženin v središču dogajanja niti slučajno nisva imela časa. Zelo sva bila vesela, da sva že na začetku priprav na spletu našla Barbaro, ki naju je s svojo energijo in načinom že ob našem prvem srečanju prepričala. Pozitivna, energična, nasmejana, polna idej in hkrati z veliko posluha za individualne želje. Veliko je bilo pogovorov, izbiranja, kombiniranja in prilagajanja, ker sem želela sodelovati in pustiti svoj pridih poroki, Barbara pa je vedno znala prisluhniti in svetovati, uporabiti ideje in jih do konca zoblikovati v pravilno smer. Poleg tega pa z veliko potrpljenja, dobre volje in pomoči, brez kakršnegakoli vtisa, da ji je kaj odveč ali preveč. Barbara dela to s srcem in to se vidi in čuti. Na najin dan je skorajda nič nisva videla niti slišala, na obeh lokacijah pa je vse bilo prav tam, kot je bilo potrebno, da sva s svojimi najljubšimi preživela zares prekrasen, brezskrben in sanjski poročni dan. Toplo priporočava 2B for you.

Špela
Z Barbaro sva prijateljici že vrsto let. Ko sva se z možem odločila za poroko je prva odločitev, ki sva jo sprejela bila ta, da bo za organizacijo poskrbela Barbara oziroma obe Barbari, ki skupaj ustvarjata čarobne trenutke, Vem, kako sta predani svojemu delu in vedo stremita k temu, da vse izpeljeta perfektno Ker sem želela tudi sama sodelovati pri načrtovanju smo skupaj izbrale vse potrebno..od dekoracij, cvetja, hrane, torte, poročnih oblek pa vse do majhnih detajlov, ki pri njiju nikoli ne ostanejo nedorečeni, sama pa na njih niti pomislila nisem. Morem povedati da je zame obdobje priprav na poroko bilo brezskrbno in nikakor ne stresno kot je za večino mladoporočencev. Na poročni dan je vse potekalo popolno, jaz sem uživala, ker sem vedela, da vse niti v rokah držita Barbari in resnično je vse potekalo tekoče in poročni dan je bil še lepši kot sem si predstavljala. Če bi se še enkrat poročila bi zagotovo izbrala organizatorko poroke, tako da vsem tistim, ki si želite brezskrbnih priprav v poroko toplo priporočam 2b for you saj punci res vesta, kako prisluhniti vsaki stranki posebaj in jim pričarati sanjski poročni dan.
Anja

Z organizacijo svoje poroke sva bila zelo zadovoljna. Barbara je poskrbela prav za vse detajle ki so bili izpeljani v popolnosti, tako da sva lahko z Mitjo zares sprosceno uzivala v najinem dnevu! Hvala se enkrat 2B for you za cudovit dan, saj brez vajine pomoci nebi bilo vse tako kot sva si zamislila oziroma bilo je še lepše kot sva si zamislila! Vsem toplo priporocam dekleti,kajti izpolnejo prav vsako se tako težko izvedljivo zeljo.

Deborah

Svojega poročnega dne si ne bi mogla predstavljat brez pomoči Barbare, ki mi je pomagala pri, izdelavi vabil, konfetov, zahvalnic, pri izbiri dekoracij ter pri koordinaciji poročnega dne vse od sprejema gostov doma pa do poznega večera, ko je bila na vrsti torta . Ko sem začela razmišljati, kako se lotiti načrtovanja poroke nisem vedela kje začeti saj nisem vedela, katere stvari je potrebno v določenem odbobju priprav urediti., Hvala bogu je bila tu Barbara, ki me je celotno obdobje usmerjala in skrblea da priprave potekajo nemoteno. Njeni nasveti in izkušnje pri organizaciji porok in dogodkov so mi bili v veliko pomoč pri izbiri ponudnikov poročnih storitev ter ostalih drobnih reči, ki so poroko naredile sanjsko. Vsakemu, ki si želi pomoči ali zgolj nasvetov kako organizirati poročni dan ter tistim, ki si na poročni dan ne želijo stresa ali zapletov predlagam, da se obrnejo a 2B for you, saj sem prepričana, da vam bosta punci zelo olajšali vaš in vama pričarali dan iz sanj.

Ana
Veselilo naju je da sta nama pomagale pri najinem tako pomembnem dogodku.Hvala vama za vsako idejo in realizacijo le te, ter za popolno organizacijo poroke. Na poročni dan je vse potekalo prav tako kot sva si želela in izbira vaju dveh je bila nedvomno pravilna odločitev. Vsak detajl šteje in vidve to znata v popolnosti omogočiti.
Hvala vama 2B for you in ostanite še naprej tako srčni in predani svojemu delu.
Rebeka
Iz srca se zahvaljujeva organizatorkam 2B for you za nepozaben poročni dan. Vse je bilo perfektno, kot v pravljici. Barbari sva zaupala svoje želje, to je bila barva belo siva in minimalističen stil. Poskrbela je res za vse detajle…od vabil, zahval, naprsnikov, rož…celotna dekoracija je bila izvirna in točno takšna kot sva si želela. Sama sem se pol leta pred poroko znašla v stiski, saj nisem vedela kje pričeti, kaj vse potrebujeva, kje vse to dobiva in v par urah je bilo vse rešeno saj sva Barbari zaupala svoje želje in si isti trenutek oddahnila saj je vsak najin dvom takoj rešila in z vsemi idejami in nasvetisva takoj vedela, da nama bo pomagala pripraviti sanjsko poroko in takšna je tudi bila. Če bi se morala še enkrat odločati, bi bila najina odločitev brez pomislekov enaka saj sva najin dan uživala v pravljični poroki
Sara