MNENJA STRANK

Odločitev, da sva za pomoč pri organizaciji in izvedbi poročnega dne izbrala Barbaro, je bila ena izmed najboljših odločitev, saj si tega ne predstavljava izvesti brez njene pomoči. Pomislila je na vse najmanjše detajle, bila zelo natančna, organizirana in ažurna. Pomagala je pri iskanju in koordinaciji ostalih izvajalcev ter naju vodila čez celoten proces. Popolnoma sva ji zaupala, zato sva bila pred in predvsem na dan poroke sproščena, saj je vse potekalo tako, kot sva želela in smo načrtovali. Barbara hvala, da si povezovala celotno zgodbo, da je bil najin poročni vikend res čudovit in popoln.

ALJA
&
JURE

LAURA
&
TALLIN

Hvala celotni ekipi 2b for you weddings, da ste nama pričarali res čaroben dan! Sodelovanje in koordinacija z vami je bila resnično prijetna izkušnja. Od samega začetka planiranja, od idejne zasnove do izvedbe, s storitvijo ne bi morali biti bolj zadovoljni. V celotnem postopku ste upoštevali naše želje in poskrbeli, da je bilo vse realistično izpeljano. Na dan poroke ste iz strokovno poskrbeli, da je vse potekalo gladko in bili z nasmeškom na obrazu še vedno na voljo, če smo karkoli potrebovali. Vsi svatje so pohvalili organizacijo in izgled obreda ter sprejema, saj je bilo vse res čudovito izpeljano! Hvala vsem za nepozabno izkušnjo! Toplo priporočam vaše storitve vsem, ki iščejo strokovno načrtovanje poroke.

Organizacijo 2b for you weddings absolutno priporočam čisto vsakemu paru (zahtevnemu ali nezahtevnemu), ki se odloči za poroko. Njuna organizacija ter pomoč paru od začetka priprav na poroko pa do konca poročnega dne si zasluži same pohvale. Sta izredno prijazni, zaupanja vredni, strokovni, zanesljivi, delovni osebi ter v veliko pomoč paru. Nama je bilo, z njuno pomočjo, prihranjenega veliko časa, ki bi ga sicer mogla nameniti načrtovanju poroke – iskreno, vse sta naredili namesto naju (in to v najlepši in najboljši možni izvedbi poročnega dne) ter živcev. Brez njune organizacije najin poročni dan ne bi bil tako pravljičen in čudovit.

HELENA
&
DAVID

ANITA
&
JAN

Zagotovo lahko potrdim, da je organizacija poroke pod vodstvom 2B for you weddings vse kar si želiš in še več. Da sta Barbari prava odločitev preprosto veš takrat, ko planiranje poroke postane brezskrbno - kjer vsak sestanek postane prijeten klepet ob kavi. Najina Barbara naju je vsakič pričakala z nasmehom na obrazu in najinim željam vedno dodala še svojo piko na i k popolnosti. Veliko ljudi te lahko posluša, najina Barbara je slišala in razumela. Svetovala nama je vse od lokacije, foto-video produkcije, oblek, hrane, dekoracije, cvetja, božanske torte pa vse do najmanjšega detajla, na katerega sam sploh ne pomisliš. Vidi se, da se v organizacijo vloži veliko truda, strokovnosti in še več ljubezni. Najbolj pa se vidi to, da je na vsakem koraku organizacije prioriteta zadovoljstvo ženina in neveste. Barbari z vsemi svojimi izkušnjami poroko dvigneta na profesionalen nivo in jo hkrati naredita sanjsko! 2B for you weddings je veliko več kot samo organizacija - je opora za katero veš, da ti vedno stoji ob strani. Še enkrat iz srca najlepša hvala za vse.

Barbara in Barbara si absolutno zaslužita vse pohvale, da je bil najin dan sanjski, z eno esedo POPOLN! Najin poročni dan sta spremenili v pravljico in ničesar nebi spremenila. Od prvega srečanja smo vzpostavili super odnos. Z njunim izjemnim občutkom sta naju in najine goste navdušili s celotno organizacijo. To, da sva organizaciju najinega dne prepustila njima, je bila nedvomno najboljša odločitev. Celoten dan je bil premišljen do potankosti, poskrbeli sta za vse, midva pa sva lahko uživala brez skrbi. Hvala vama!

TAMARA
&
MIHA

BARBARA
&
ERIK

Zahvalila bi se rada celotni ekipi za tako lepo pravljično izpeljan dan. Od idejne zasnove do dneva poroke, bilo je še lepše kot sva si predstavljala, da bo. V kolikor želite svoj dan preživeti brez skrbi, so 2b for you weddings prava izbira. Hvala iz srca!

B &B poskrbita, da je tvoj dan kot v pravljici. Dve zlati punci, ki sta poslani, da opravljata to delo in osrečujeta pare, ki si želijo imeti čudovito, sanjsko, sproščeno poroko skratka tvoj dan kot iz sanj izpeljeta tako, kot ga ne more nihče. Ko jih enkrat spoznaš vidiš, da njima ni nič bolj pomembno kot zadovoljstvo neveste in ženina. Z vsemi idejami, organizacijo, pripravami, sodelovanji s ponudniki... ti priskočita na pomoč in to vse izpeljeta kot se šika.

Moji dragi Barbari, vedno znova bi izbrala vaju, ne vesta kako zelo hvaležna sva vama.

NASTJA
&
BOŠTJAN

MAŠA
&
LUKA

Dragi Barbari! Želiva se vama zahvaliti za najlepši dan v življenju. Organizirali sta nama poroko v težkem obdobju in brez vaju tega ne bi zmogla. Z nama sta bili ves čas. Bili sta pozitivni do zadnjega dneva in to sva najbolj potrebovala – vaju. Nista samo organizatorki pravljičnega dneva, sta osebi, ki ti stojita ob strani. Začutita tvoje ideje, jih nadgradita in naredita najlepše. Hvala vama, da sva lahko bila sproščena in brezskrbna na najini popolni poroki. 

Sta res prava sončka, ki ti še dodatno polepšata poročni dan! Iskrena hvala za vse!

2B sta se res potrudili, da sta najino poroko izvedli na najboljši način možen. Barbara je bila vedno dosegljiva in pripravljena na katerokoli vprašanje, ki sva ga imela. Vsa organizacija je potekala gladko, midva nisva imela nobenih zapletov ali skrbi. Zahtevni del sta prevzeli Barbari in se odlično izkazali. Barbara je bila zelo skrbna in poklicala, da bi preverila kako sva. Poroka je bila odlično izvedena. Okraski, cvetje, timing, vse je bilo perfektno in točno tako, kot sva si želela. Brez preveč podrobnosti iz najine strani, je Barbara točno razumela, kaj sva si želela in to ustvarila. Poroka je bila kot iz najinih sanj. Ničesar ne bi spremenila. Iskrena hvala, Barbari!

VIRGINIA
&
BOR

ŠPELA
&
STANISLAV

Iskreno sva hvaležna za vso podporo pri samem načrtovanju in organizaciji poročnega dne. Z Barbaro P. smo se ujeli že na prvem sestanku, kjer nama je podala mnogo nasvetov, ko še niti sama nisva vedla kaj si pravzaprav želiva. Ni ji bilo odveč odgovoriti na 100 in en mail, predstaviti možnosti, lokacije, svetovati in biti v oporo več mesecev do poročnega dne. Njena pomoč je bila res neprecenljiva in verjameva, da je zaradi nje in njene druge Barbare najin dan bil res popoln. Od dekoracije, poteka dne, lokacije, vzdušja, vse je bilo še nad pričakovanim. Če kdo sprva misli, da organizatorke morda ne potrebuje, verjemite, da je to najboljša odločitev, saj na vaš dan ne rabite skrbeti za vse logistične zadeve, ampak samo preprosto uživate v dnevu. Hvala iz srca.